Olijfje

Adres
Valkenburgstraat 223D, 1011 MJ Amsterdam
Telefoon
020 - 330 44 44
Nationale Dinerbon Amsterdam Olijfje
Nationale Dinerbon Amsterdam Olijfje
Nationale Dinerbon Amsterdam Olijfje
Nationale Dinerbon Amsterdam Olijfje

Er is meert dan genoeg gelegenheid in Amsterdam waar een mens een tapas gerecht kan eten. Dat is allemaal goed en wel maar wat de meeste mensen niet weten is dat er voornamelijk middelmatige tapas te vinden is. En men neemt daar genoegen mee. Genoegen nemen met een middelmatige tapas. Dat klinkt als iets dat niemand zou doen. Toch gebeurt het elke keer dat u tapas eet en dat niet bij Olijfje, in Amsterdam, doet. Het is een doodzonde. Reserveer dus snel bij Olijfje om te ervaren wat echte tapas is. Vergeet dan niet te betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Er zijn drie redenen waarom Olijfje niet als de rest is. De eerste is een gebrek aan harde vetten in de keuken. Harde vetten hebben geen plek in de mediterraanse keuken en zorgen voor een smaak die niet thuishoort in tapas. Alles wordt met olijf olie klaar gemaakt en dat is maar goed ook want de smaak is niet te versmaden. 

De tweede reden is het personeel. Het personeel zal alles voor u uit de kast trekken. Ze gaan tot het einde van de wereld om u onvergetelijke avond te bezorgen. U wenkt, zij bedienen.

De derde reden is de aanwezigheid van een houtskool grill en een chef-kok die weet hoe hij daar mee om moet gaan. Het gebruik van deze speciale grill voegt een smaak aan het eten toe waar vele chef-koks alleen van kunnen dromen. Authentiek.

Reserveer snel en kom het zelf proberen. Het is immers schappelijk geprijsd. En u kunt gewoon betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen