Mantoe

Adres
Tweede Leliedwarsstraat 13, 1015 TB Amsterdam
Telefoon
020 - 42 163 74
Nationale Dinerbon Amsterdam Mantoe
Nationale Dinerbon Amsterdam Mantoe
Nationale Dinerbon Amsterdam Mantoe

Er is in Nederland een immens aanbod van keukens van over de hele wereld. Bijna elke keuken wordt wel gerepresenteerd door een restaurant in de hoofdstad van ons kleine, maar drukke, landje. Er is een enorm aanbod en toch zijn een klein aantal keukens waar er maar weinig restaurants voor zijn. Eén daarvan is bijvoorbeeld de Afghaanse keuken. Van deze keuken is er maar eentje in heel Amsterdam maar die is dan ook wel verdomde goed. Het gaat hier natuurlijk om Mantoe. En daar kunt u met een Dinerbon van Diner Cadeau naartoe.

Bij Mantoe werken ze over het algemeen met verrassingsmenu’s. Het succes hiervan is terug te zien in de enorme drukte die dit restaurant dagelijks moet verwerken. Zonder reservering is namelijk de kans er groot dat u hier geen tafeltje kunt bemachtigen. Eventjes bellen van te voren is dus altijd wel een aanrader. Het zou immers doodzonde zijn als u de bijzondere gerechten uit de Afghaanse keuken moet missen omdat u niet van tevoren even vast kon stellen of er wel een plekje was.

Als het is gelukt om een tafeltje te regelen dan kunt u ervan uit gaan dat uw avond tot een groot succes wordt volbracht. Met een keukenteam dat er alles aan zal doen om de lekkerste gerechten die de Afghaanse keuken voor u in petto heeft op tafel te toveren en een team van serveersters die u de hele avond op uw wenken zullen bedienen kan uw avond niet meer stuk. Vooral niet als u met een dinerbon van Diner Cadeau wilt betalen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen