Manoto

Adres
De Clerqstraat 18, 1052 ND Amsterdam
Telefoon
020-6128827
Nationale Dinerbon Amsterdam Manoto
Nationale Dinerbon Amsterdam Manoto

Met uw Dinercheque kunt u nu ook op unieke wijze kennismaken met de Perzische keuken uit Iran. Restaurant Manoto bevindt zich in de Clerqstraat vlak buiten het toeristische centrum van Amsterdam. Hier heeft de eigenaar abbas een plek gecreëerd waar zowel Iraniërs als Nederlands zich thuis kunnen voelen en kunnen genieten van alles wat de veelzijdige Perzische keuken te bieden heeft.

De Perzische keuken is als de gedichten van de Perzische dichter Omar Khayyam; exotisch, verfijnd, maar toch eenvoudig. Iraniërs gebruiken in hun gerechten de producten die in de natuur en de omgeving te vinden zijn. Dit heeft geleid tot zeer pure gerechten, met krachtige en eerlijke smaken. De gerechten zijn kleurrijk en heel gezond. In de keuken van Manoto worden alleen de beste ingrediënten gebruikt en hiervoor worden de kruiden uit de bergen van Iran/Hamedan gehaald. Kruiden als Azorbeh, Puneh en Ghlaghe met heerlijke smaken die u absoluut positief zullen verrassen. De keuken heeft ook invloeden van gerechten die u ook uit andere delen van het Midden-Oosten kent. Zo is er ook een uitgebreide selectie van grillgerechten.

De uitgebreide kaart bevat gerechten met vlees en vis, maar ook vele gerechten voor de vegetariër. Deze gerechten worden gekenmerkt door het gebruik van veel knoflook en ui, groenten, noten en specerijen als saffraan, limoen, kaneel en peterselie. Bij alle gerechten wordt rijst geserveerd. Als u geen keuze kunt maken, dan kunnen ze u bij Manoto altijd adviseren.

Mogen wij u binnenkort met uw Dinercheque verwelkomen? Onze deuren staan altijd voor iedereen open. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen