Mama Maria Steakhouse

Adres
Nieuwezijds Kolk 14, 1012PV Amsterdam
Telefoon
020 427 9900
Nationale Dinerbon Amsterdam Mama Maria Steakhouse
Nationale Dinerbon Amsterdam Mama Maria Steakhouse
Nationale Dinerbon Amsterdam Mama Maria Steakhouse

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Amsterdam? Houdt u bovendien van de Mexicaanse keuken of staat u er voor open om deze keuken beter te leren kennen? Dan moet u echt eens een bezoek brengen aan Mexicaanse restaurant Mama Maria Steakhouse. Dit restaurant bevindt zich zeer centraal gelegen in de stad, namelijk aan de Nieuwezijds Kolk 14. U bent er zowel in de zomer, lente, herfst als in de winter van harte welkom met uw dinercheque en u kunt ervan uit gaan dat u door de bediening gastvrij zal worden onthaald en goed zal worden geholpen. De centrale ligging van het Mexicaanse restaurant Mama Maria Steakhouse maakt het bovendien de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het nachtelijke Amsterdam.

In de keuken van het restaurant wordt iedere avond weer hard gewerkt om voor alle gasten de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Van traditionele Mexicaanse gerechten tot de beste steaks, u kunt het allebei kiezen bij uw bezoek met uw dinerbon. Houdt u van vlees, dan bent u bij dit restaurant helemaal op uw plek. Niet alleen kunt u namelijk proeven van malse en sappige steaks, maar vele van de Mexicaanse gerechten zijn ook zeer vlees-georiënteerd. Vraag de bediening vooral naar de verschillende mogelijkheden die u heeft en laat u informeren over de bijpassende wijnen en andere dranken.

Beleef nu ook een gezellige avond uit in het centrum van de grote en levendige stad Amsterdam en breng snel een bezoek aan Mexicaans restaurant Mama Maria Steakhouse. Uw dinercheque is hier ook zeer welkom dus vergeet deze vooral niet mee te nemen wanneer u op weg gaat naar het restaurant!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen