KINboat Legerboot

Adres
Keizersgracht 261-3, 1016EC Amsterdam
Telefoon
020 2613466
Nationale Dinerbon Amsterdam KINboat Legerboot

Lijkt het u wat om een lunch of diner te combineren met een rondvaart door de prachtige stad Amsterdam? Dit is mogelijk bij KINboat. Ze accepteren hier ook uw Dinerbon! Tijdens het eten geniet u van het schitterende uitzicht over de grachten, historische panden en het bruisende stadsgezicht. Geef uzelf en anderen een onvergetelijke ervaring en maak indruk op uw vrienden, collega’s of familie. Dit is de meest feestelijke manier om uw Dinercheque te besteden!

Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze een keer hebben gedineerd op de Amsterdamse grachten. Geniet tijdens het varen bij KINboat van een heerlijke verse maaltijd en een lekker drankje. Doordat de boten voor 100% varen op elektriciteit, kunt u in alle rust de grachten rondvaren. Er is echt ontzettend veel mogelijk met uw Dinerbon. Wat dacht u van pizza, tapas of zelfs een barbecue? Naast de bestaande arrangementen, leveren ze bij KINboat ook maatwerk voor zowel kleine als grote groepen. De wensen van de gast, de kwaliteit en de service staan altijd centraal. Het is ook leuk om te kiezen voor een lunch op de boot. Ook dan is er voor ieder budget wat wils. Onder de arrangementen vindt u bijvoorbeeld al een ‘Lunch Basis’, een ‘Lunch de Luxe’ of een ‘Lunch Super de Luxe’. Ook dit kunt u gewoon betalen met uw Dinercheque.

KINboat is ook gespecialiseerd in arrangementen met volledig verzorgde borrels. Dan kunt u tijdens het varen genieten van een drankje en een portie bitterballen of één van de vele andere hapjes. Kijk op de website van KINboat voor meer informatie.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen