Haweli

Adres
Postjesweg 17, 1057DT Amsterdam
Telefoon
020-6167700
Nationale Dinerbon Amsterdam Haweli
Nationale Dinerbon Amsterdam Haweli
Nationale Dinerbon Amsterdam Haweli

Bij Haweli maakt u in ruil voor uw Dinerbon kennis met de traditionele Indiase keuken. U vindt dit sfeervolle restaurant op de Postjesweg in Amsterdam-West. Bent u al een liefhebber van de Indiase keuken of wilt u deze veelzijdige keuken beter leren kennen? Hoe dan ook bent u van harte welkom bij Haweli. De eigenaar heeft al meer dan 20 jaar ervaring als kok, dus de Indiase keuken kent voor hem geen geheimen. U kunt er zeven dagen per week terecht tussen 17:00 en 23:00. Geniet van een bijzondere wandeling door het culinaire India!

De menukaart van Haweli biedt genoeg mogelijkheden voor zowel vlees- en visliefhebbers als vegetariërs. Ze hebben zich onder andere gespecialiseerd in Tandoori-, Biryani-, Curry- en Baltigerechten. Bestel met uw Dinerbon uw favoriete Indiase specialiteit met kippenvlees, lamsvlees, garnalen of Paneer. Dit is een typische Indiase kaas. Ze serveren bij Haweli zowel pittige als milde gerechten. Wilt u liever Lamb Madras (lamsvlees bereid in zeer hete en sterk gekruide saus) of Lamb Korma (lamsvlees bereid in room, yoghurt, kokosnoot, amandelen en rozijnen)? Op de menukaart wordt overigens ook altijd aangegeven hoe pittig een gerecht is. Zo kunt u nooit meer de plank mis slaan! Uw Dinercheque is bij Haweli dus altijd goed besteed.

Lijkt het u leuk om allemaal verschillende hapjes te proberen? Ruil dan uw Dinercheque in voor één van de speciale menu’s van Haweli. Ze hebben zowel een vegetarisch als een niet-vegetarisch menu waarbij u uitgebreid kunt genieten van een echte Indiase ontdekkingsreis. Dat wordt smullen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen