Fenan Klein Afrika

Adres
Jan Pieter Heijenstraat 147, 1054 MG Amsterdam
Telefoon
020-4124442
Nationale Dinerbon Amsterdam Fenan Klein Afrika

U geniet van de echte Ethiopische keuken bij restaurant Fenan Klein Afrika in Amsterdam. Dit restaurant is gevestigd in de Clerqstraat net buiten het toeristische centrum. De ontspannen sfeer, het warme interieur, de enthousiaste bediening en het overheerlijke eten zorgen ervoor dat uw Dinercheque is verstandig besteed is. U zult na een eerste bezoek gelijk weer terug willen komen.

De uitgebreide menukaart bevat gerechten met vlees en vis en vegetarische gerechten. Onze specialiteit is de enjera. Een soort pannenkoek die typisch Ethiopisch is en gevuld kan worden met allerlei groentes, vlees of vis. De pannenkoek is gemaakt van teff-meel en geeft een unieke smaak aan elk gerecht. Uw tafel bij Fenan Klein Afrika is al snel een waar kleuren- en geurenpalet van allerlei lekkers. Al dit lekkers kunt u gezellig met uw handen opeten. Wij garanderen dat kinderen hier ontzettend van genieten.

U zult proeven dat wij enkel verse en pure ingrediënten gebruiken en onze gerechten bereiden met authentieke kruiden. Veel van onze gerechten zijn glutenvrij en ook nog eens super gezond. Wie niet van pittig eten houdt hoeft niet bang te zijn; wij hebben vele milde opties. Bij Fenan Klein Afrika kan iedereen uit de voeten. U kunt bij ons terecht voor een intiem diner of om uw reünie met vrienden te vieren.

Komt u snel een stukje Ethiopische cultuur proeven? Wij kijken er naar uit en accepteren ook uw Dinercheque! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen