Fans Kitchen

Adres
Overtoom 254, 1054 JA Amsterdam
Telefoon
020 - 6167501
Nationale Dinerbon Amsterdam Fans Kitchen
Nationale Dinerbon Amsterdam Fans Kitchen
Nationale Dinerbon Amsterdam Fans Kitchen

In het centrum van Amsterdam is restaurant Fan’s Kitchen gevestigd aan de overtoom. Fan’s Kitchen is een uniek Chinees Fusion restaurant op een prachtige locatie waar u in de zomermaanden ook op het terras kunt dineren. De keuken wordt gerund door chef-kok Fan die met veel vakkundigheid en enthousiasme zijn kennis van de Aziatische keuken in de meest heerlijke gerechtjes vertaald. U zult hier met uw Dinercheque verrast worden de smaakcombinaties en pracht van de gerechtjes. Zowel kenners van de Aziatische keuken als nieuwe geïnteresseerden kunnen dit beamen.

Wij introduceren graag de Aziatische manier van dineren. Dit betekent dat op onze kaart een grote verscheidenheid aan gerechten te vinden zijn op proef-formaat. U kiest zelf of u voor een enkele of meerdere gerechten gaat en hoe u deze combineert. Uiteraard heeft de chef ook enkele menu’s samengesteld om u op weg te helpen in de beste smaakopbouw en culinaire beleving. Voor de avontuurlijke genieten is er ook een speciaal chef’s verrassingsmenu. U bepaalt het budget en Chef Fan doet de rest.

Chef Fan heeft in China de koksopleiding afgerond en daarna gewerkt in meerdere vijfsterrenhotels. Zo werkte hij bijvoorbeeld bij het White Swan hotel, het China Hotel en het Garden Hotel. U proeft zijn ervaring en expertise in elke hap.

Ons bedienend personeel is enthousiast en ervaren en weet precies hoe al uw persoonlijke wensen in vervulling gaan. Niets is bij Fan’s Kitchen teveel en wij houden ook altijd rekening met uw allergie of dieet. Komt u snel eens met uw Dinercheque langs om onze unieke formule uit te proberen? 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen