Eetcafe de Brakke Grond

Adres
Nes 43, 1012 KD Amsterdam
Telefoon
020 - 4222666
Nationale Dinerbon Amsterdam Eetcafe de Brakke Grond
Nationale Dinerbon Amsterdam Eetcafe de Brakke Grond
Nationale Dinerbon Amsterdam Eetcafe de Brakke Grond
Nationale Dinerbon Amsterdam Eetcafe de Brakke Grond

Met de Nationale Dinerbon kunt u op Vlaamse wijze genieten in één van de interessantste straatjes van Amsterdam. Eetcafé de Brakke Grond ligt aan de Nes, vlakbij het Rokin en de Dam, maar toch rustig. Bij de Brakke Grond komt het Vlaamse ‘goesting’-gevoel tot leven. De Brakke Grond is behalve een gezellig eetcafé ook een Vlaams Cultuurhuis. De Brakke Grond dienst als culturele huiskamer van de aanwezige kunstenaars, toeristen en de plaatselijke bewoners. Bij de Brakke Grond brengen wij markante en actuele Vlaamse kunst naar Amsterdam. Van film tot theater en van literatuur tot dans, kunstliefhebbers kunnen goed terecht bij de Brakke Grond. Als onderbreking of afsluiting van uw culturele dag kunt u met uw Dinercadeaubon in ons eetcafé genieten van een Vlaams getinte lunch of diner. Ook voor een gezellige borrel zijn wij natuurlijk een prima plek. 

Wij streven ernaar om ons eetcafé voor ieders ‘goesting’ te maken. U kunt elk moment van de dag bij ons terecht voor een hapje en een drankje, een lunch of gewoon een diner. Kom genieten van een Vlaamse maaltijd, onder begeleiding van de lekkerste Belgische bieren. Geniet van de Black Angusburger, de Vlaamse mosselen of het stoofvlees gemaakt in Affligem Dubbel. Al onze gerechten worden gemaakt met zorg, liefde en veel aandacht, zodat wij u optimaal Vlaams kunnen laten genieten.

Kom snel een bij ons langs met uw Nationale Dinerbon. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen bij de Brakke Grond en wij heten u dan ook op voorhand van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen