Duncan's Place

Adres
Develstein 100G, 1102AK Amsterdam
Telefoon
06 51966580
Nationale Dinerbon Amsterdam Duncan's Place
Nationale Dinerbon Amsterdam Duncan's Place

Wees welkom met uw Dinerchequ bij Duncan’s Plae in het bijzondere World of Food. Met uw Dinercheque kunt u hier namelijk genieten van de veelzijdige ‘keuken van Zuidoost’. World of Food is een overdekte markt in een spectaculair getransformeerde oude parkeergarage. Nu is de 3000 m2 een eet- en horecatrefpunt waar ruim 25 ondernemers een nieuwe eetbeleving gerealiseerd hebben!

In de foodcourt komt u niet alleen om te eten, maar ook om te ontmoeten, leren en werken. Op verschillende plekken kunt u eten en drinken scoren bij de vele kraampjes, lange tafels en op de mooie terrassen. In de voormalige garage in Zuidoost presenteren de ondernemende smaakmakers internationale streetfood gerechten. Daarnaast kunt u dus terecht in één van de restaurants. Waaronder, met uw Dinerbon bij Duncan’s Place.

World of Food biedt culinaire ondernemers uit Zuidoost de kans hun beste gerechten te presenteren aan een breed publiek. Zo ontmoeten de culturen elkaar en zet het Stadsdeel Zuidoost de deuren wagenwijd open. Hier wordt geïnvesteerd in de toekomst; al  jaren had het stadsdeel Zuidoost de ambitie om het culinair ondernemerschap in het stadsdeel te stimuleren door een plek te creëren waar de multiculturele keuken van Amsterdam Zuidoost kan groeien en bloeien. In 2010 werd deze ambitie vertaald naar een concreet project; World of Food in de parkeergarage Develstein.

Met uw Dinercheque kunt u nu kennis nemen van dit bijzondere project. Wij nodigen u van harte uit! Vergeet uw Dinerbon van Diner Cadeau niet mee te nemen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen