Djanoko

Adres
Van Baerlestraat 61, 1071 AR Amsterdam
Telefoon
020 6629665
Nationale Dinerbon Amsterdam Djanoko

Als u van de klassieke Indonesische keuken houdt, moet u bij Restaurant Djanoko in Amsterdam zijn. Volgens de Indonesische traditie is Djanoko een strijdende koning van een legende die vaak te zien is in het beroemde "Wajang-toneel". Als u hier komt eten met uw Dinerbon, geniet u van een avond lang van heerlijke Indische lekkernijen, uiterst vriendelijke bediening en een nostalgische sfeer. Restaurant Djanoko staat dan ook bekend om haar klassieke jaren 70 inrichting. Wees welkom en neem uw Dinercheque mee!

Restaurant Djanoko is een zeer geschikt restaurant voor een intiem diner voor twee. Zo kunt u bijvoorbeeld een Indonesiche rijsttafel, een vegetarische rijsttafel of een saté rijsttafel voor twee bestellen. De saté rijsttafel bestaat uit twee saté Ajam, twee saté Kambing, twee saté Udang, Pisang Goring, sambalboontjes, Gado Gado, Atjar en kroepoek. Uiteraard wordt er ook rijst of bami bij geserveerd! Geniet van een feestelijke avond uit met uw Dinerbon! Bestel ook een of meerdere voorgerechtjes. Zo kunt u bijvoorbeeld loempia’s of Pansit Goreng bestellen. Dit is een gefrituurd Indonesisch deeghapje, dat heerlijk zal smaken bij uw glaasje wijn of bier. Eet smakelijk!

Combineer uw diner met de Dinerbon met een cultureel verantwoord dagje uit in Amsterdam. Djanoko zit namelijk op loopafstand van o.a. het Concertgebouw, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Kom na uw bezoek aan één van deze toeristische trekpleisters gezellig eten bij Djanoko! Het is overigens ook mogelijk om één van de Indonesische specialiteiten af te halen voor thuis.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen