Daar Baand

Adres
Overtoom 350, 1054 JG Amsterdam
Telefoon
020 - 6185481
Nationale Dinerbon Amsterdam Daar Baand
Nationale Dinerbon Amsterdam Daar Baand
Nationale Dinerbon Amsterdam Daar Baand

In het bruisende Amsterdam aan de Overtoom daar vind u Daar Baand. Bij Daar Baand kunt u zich laten verrassen door de heerlijke gerechten uit de Iraans/Perzische keuken.  Daar Baand is anders dan andere restaurants door hun authentieke keuken. Schuif aan met uw dinercheque en ervaar een van de lekkerste keukens op deze wereld.

Wanneer u bij ons de voet over de drempel zet merkt u gelijk de gastvrije, ongedwongen en rustige setting van het restaurant. Bij Daar Baand kunt u heerlijk genieten van de meest bijzonder gerechten uit de Iraanse keuken in een sfeervolle en rustige sfeer. Vanuit ons restaurant kijkt u uit op onze keuken waar het personeel te keer gaat om u een zo’n lekker mogelijk gerecht voor te schotelen. Alle producten die worden gebruikt in onze keuken kennen hun oorsprong in Iran dus het voormalige Perzië. Het gebruik van smaakcombinaties en kruiden van de Perzische keuken gaan al terug naar het begin van de beschaving. Stap bij ons binnen met uw dinercheque en laat u overrompelen door de bijzonder smaken van de eeuwenoude Perzische keuken. Deze keuken is in al die eeuwen zo ontwikkeld dat het water je geheid in de mond loopt. Verder wordt in de keuken van Daar Baand enkel gewerkt met heerlijke verse producten. Dit zorgt voor een originaliteit en een hoge kwaliteit van de keuken van Daar Baand.

Schuif snel bij ons aan met uw dinercheque en geniet van de hoge kwaliteit van onze keuken. Het personeel staat met volle gastvrijheid voor u klaar om u zoveel mogelijk te verwennen. Zien we u snel verschijnen?

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen