Cosy By Mandy

Adres
Leidsekruisstraat 26, 1017RJ Amsterdam
Telefoon
020 3620054
Nationale Dinerbon Amsterdam Cosy By Mandy
Nationale Dinerbon Amsterdam Cosy By Mandy

Cosy By Mandy heet u graag van harte welkom met uw dinercheque. Het restaurant is elke dag geopend van 08:00 uur of 09:00 uur tot 17:00 uur of 19:00 uur. Cosy By Mandy kunt u vinden aan de Leidsekruisstraat in Amsterdam. Een leuke locatie waar u met mooi weer van kunt genieten tijdens het eten! Er staan namelijk een aantal tafels en stoelen buiten waar u gerust kunt zitten en iets bestellen. Zit u liever binnen? Dan kan dat uiteraard ook. Binnen heeft Cosy By Mandy namelijk allemaal sierlijke chique en moderne banken voor u klaar staan. Iedereen is hier van harte welkom. Jong, oud, man of vrouw neem gerust mee wie u wilt! Samen met de leuke gastvrouw zal het een gezellig en vrolijk bezoek worden.

Het restaurant biedt u een uitgebreide menukaart aan. U kunt namelijk voor drie verschillende gelegenheden bij het restaurant terecht. Zo kunt u met uw dinerbon langskomen voor een breakfast of een lunch, maar Cosy By Mandy biedt u ook een high tea aan die u bijvoorbeeld gezellig met vriendinnen kan doen. Van hapjes tot salades tot heerlijke hamburgers het is er allemaal bij Cosy By Mandy! Elke dag wordt er hard gewerkt om voor u en uw gezelschap heerlijke gerechten te serveren. De smaak zal dus uitstekend zijn en het gerecht is ook een genot voor het oog!

Als u echt even een moment wilt genieten op een dag, dan gaat u met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant Cosy By Mandy!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen