Cafe Lusthof

Adres
Van Baerlestraat 128, 1071 BD Amsterdam
Telefoon
020 6628289
Nationale Dinerbon Amsterdam Cafe Lusthof
Nationale Dinerbon Amsterdam Cafe Lusthof
Nationale Dinerbon Amsterdam Cafe Lusthof
Nationale Dinerbon Amsterdam Cafe Lusthof

In het culturele hart van Amsterdam kunt u met de Nationale Dinerbon gezellig aanschuiven bij Café Lusthof. Lekker eten en gezellig bijkletsen in een eetcafé met een typische ‘bruine’ uitstraling, dat is de Lusthof-experience. Al een jaar of dertig is Lusthof dan ook een begrip in Amsterdam-Zuid en ook daarbuiten. Lusthof ligt dan ook prachtig in de stad, in de Van Baerlestraat, en ligt geografisch gezien vlakbij een groot aantal culturele Amsterdamse attracties. Lusthof ligt namelijk aan de rand van het Museumkwartier. Zodoende liggen wij vlakbij het Museumplein, het Stedelijk- en het Rijksmuseum, het van Gogh museum, het Concertgebouw en de bekende P.C. Hooftstraat. Lusthof is dus de perfecte plek om met de Nationale Dinerbon even een pauze in te lassen in uw culturele avontuur. Later op de dag kunt u uw dag ook gezellig afsluiten bij Lusthof. Zonder poespas lekker ontspannen genieten van een hapje en een drankje, dat is Café Lusthof ten voeten uit.

We zijn dan wel ‘maar’ een eetcafé, op onze menukaarten ontbreekt het niet aan ambitie. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Wij hebben dan ook vier verschillende menukaarten, zodat we u kunnen garanderen dat u met de Nationale Dinerbon kunt genieten van lekker veel variatie. Probeer ook zeker een keer ons wisselende maandmenu, waar u een keuze kunt maken uit twee voorgerechten, hoofdgerechten en fijne desserts. Sowieso een prima keuze!

Kom gezellig langs met uw Nationale Dinerbon. Wij heten u alvast van harte welkom en we hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in Café Lusthof!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen