Brasserie Flo Amsterdam

Adres
Amstelstraat 9, 1017 DA Amsterdam
Telefoon
020 - 8904757
Nationale Dinerbon Amsterdam Brasserie Flo Amsterdam
Nationale Dinerbon Amsterdam Brasserie Flo Amsterdam
Nationale Dinerbon Amsterdam Brasserie Flo Amsterdam
Nationale Dinerbon Amsterdam Brasserie Flo Amsterdam

Met de Nationale Dinerbon kunt u tijdens de lunch of het diner kort op vakantie naar Parijs. Dat kan bij Brasserie Flo, dat aan het drukke Amsterdamse Rembrandtplein is gevestigd. Brasserie Flo ademt de sfeer van een typisch Parijse brasserie en dat merkt u meteen bij binnenkomst. Alle elementen zijn vertegenwoordigd: wit tafellinnen, bedrijvige obers, hardwerkende koks, gezellig meubilair en tafeltjes die lekker dicht op elkaar staan. Flo ademt dan ook echt de sfeer van een authentieke Parijse brasserie. Met de Nationale Dinerbon kunt u bij Flo terecht voor allerlei Franse specialiteiten. Ondanks de drukke omgeving en de bedrijvigheid bij Flo zelf kunt u bij ons toch lekker ontspannen en onthaasten. Het contrast met het levendige Rembrandtplein lijkt misschien niet zo groot, maar toch biedt Flo een hoop rust voor haar gasten.

Bij Flo zijn we verzot op alles dat onder de noemer zeevrucht valt. Dat merkt u meteen bij binnenkomst. Ons prachtige fruits de mer buffet ligt namelijk vlakbij de voordeur. Hier stallen wij allerlei prachtige en verse zeevruchten uit op ijs om ze later te verwerken in één van onze heerlijke fruits de mer schotels. Gamba’s, langoustines, kreeften, schaal- en schelpdieren: er is veel variatie te ontdekken in ons buffet. Bij Flo bereiden wij natuurlijk ook graag andere klassiekers uit de Franse keuken, zoals een fijne steak tartare of een heerlijke crêpe suzette.

Kom gerust een keer bij ons binnenwandelen met uw Nationale Dinerbon. Wij kijken uit naar uw bezoek en heten u alvast van harte welkom bij Brasserie Flo!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen