Thai from Sky

Adres
Kostverlorenhof 65, 1183 HG Amstelveen
Telefoon
020-6406338
Nationale Dinerbon Amstelveen Thai from Sky
Nationale Dinerbon Amstelveen Thai from Sky
Nationale Dinerbon Amstelveen Thai from Sky

Met uw Dinercheque kunt u nu ook restaurant Thai from Sky bezoeken in Amstelveen. Dit restaurant is gevestigd in winkelcentrum Kostverlorenhof naast tramhalte Zonnestein. Hier worden mooie, authentieke gerechten uit de Thaise keuken geserveerd. In ons restaurant, met een open keuken, vliegen de heerlijke geuren, kleuren en smaken u om de oren. U kunt zien hoe ons Thaise koks op traditionele wijze uw gerecht bereiden. Dit is misschien een van onze overheerlijke vlees- of visgerechten. Maar het kan natuurlijk ook een vegetarisch of veganistisch gerecht Zijn. Onze kaart is zo uitgebreid dat ieder er een gerecht naar smaak op zal kunnen vinden. Daar komt nog bij dat onze chefs graag voor u het gerecht aanpassen mocht u het liever minder pittig willen of als u een bepaalde allergie heeft. Een groot deel van onze gerechten is al glutenvrij en onze gehele menu bevat geen lactose. Specialiteit van Thai from Sky zijn de curry’s. De Thaise viskoekjes worden vaak de beste van Amstelveen en omstreken genoemd.

Mocht u zich afvragen waarom _Thailand ook wel ‘Het land van de glimlach’ genoemd wordt, dan wordt dat onmiddellijk duidelijk zodra u Thai from Sky binnenkomt. De bediening is zeer bedreven in het gastheerschap en kan u perfect adviseren bij het maken van een keuze uit al het moois wat de menukaart te bieden heeft.

Komt u snel eens wat van de Thaise cultuur proeven? In een ongedwongen sfeer? U bent altijd welkom met uw Dinercheque bij restaurant Thai from Sky. Onze bezorgservice kunt u helaas niet met uw Dinercheque afrekenen. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen