Sushi Time Amstelveen

Adres
Binnenhof 6a, 1183 ZG Amstelveen
Telefoon
020 - 7372790
Nationale Dinerbon Amstelveen Sushi Time Amstelveen
Nationale Dinerbon Amstelveen Sushi Time Amstelveen
Nationale Dinerbon Amstelveen Sushi Time Amstelveen
Nationale Dinerbon Amstelveen Sushi Time Amstelveen

In Nederland kunt u tegenwoordig ook authentiek Japans genieten van sushi. Dit kunt u het beste doen door plaats te nemen in het restaurant van Sushi Time. Neem plaats aan een tafeltje of aan één van de twee lopende banden die door het restaurant loopt. U kunt dit ook betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau. 

Als u bent afgeschrikt door het woord lopende band hoeft dat absoluut niet. Op deze lopende band liggen geen auto onderdelen maar heerlijke sushi en ‘More Than Sushi’ gerechten. Dat laatste zijn maaltijden die onder andere van de teppanyaki plaat komen. Het lopende band concept heeft in Japan enorm succes en hier in Nederland begint het steeds meer populariteit te krijgen. Dat kunnen de vaste gasten van Sushi Time beamen. Wat de lopende band zo populair maakt is de mogelijkheid om zelf te bepalen wat u wilt eten en hoe lang u wilt blijven zitten. Het is een unieke en leuke ervaring. Helaas heeft u niet altijd tijd om langs te komen omdat u aan het werk bent of geen zin heeft om het huis te verlaten. Sushi Time staat op die momenten ook voor u klaar. U kunt namelijk altijd bestellen. Zo haalt u de bijzondere Japanse keuken zonder moeite in huis.

U kunt nu ook bij Sushi Time meedoen aan een Workshop Sushi Maken. Tijdens deze workshop, u raad het al, leert u zelf sushi te maken en aan het eind van de workshop mag u deze natuurlijk gewoon zelf op eten. Dit is perfect voor een feestje met vrienden maar ook als u dit liever alleen doet kan dat gewoon. Bij Sushi Time komen ze u graag tegemoet.

Kom dus snel Echt Japans genieten en betaal dat met een Dinerbon van DinerCadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen