Grand Cafe All Sports

Adres
Van der Hooplaan 237, 1185LN Amstelveen
Telefoon
020 - 640 4807
Nationale Dinerbon Amstelveen Grand Cafe All Sports
Nationale Dinerbon Amstelveen Grand Cafe All Sports
Nationale Dinerbon Amstelveen Grand Cafe All Sports

Lukt het u niet sport met gastvrijheid en gastronomie te rijmen? Breng eens met uw Dinercheque een bezoekje aan Grand Café All Sports in Amstelveen. U Zult zien hoe dit café deze twee dingen moeiteloos bij elkaar brengt. Hier kunt u heerlijk eten en drinken in een ongedwongen setting; een feest voor lijf en leden. Voor elke gelegenheid is All Sports een goed idee. U kunt hier komen voor koffie, een gezond tussendoortje, lunch, diner of een goed glas wijn; alles is mogelijk bij Grand Café All Sports. Het mooiste is dat alles van onze uitgebreide kaart op ieder moment van de dag te bestellen. U kunt zelf bepalen wat het is waar u zin in heeft en onze keukenbrigade gaat daarmee aan de slag. Zowel de vis- en vleesliefhebber als de vegetariër heeft bij All Sports keuze te over. Ook bieden wij een dagelijks wisselende specialiteit, die wij u altijd kunnen aanraden. De kinderen zijn zeker niet vergeten! Voor hen is er een speciaal kindermenu.

Neem eens plaats aan een van onze restauranttafels, onze bar, of wanneer het weer dit toelaat op ons zonnige terras. U zult merken dat het u niet teleurstelt. Dezelfde kwaliteit vindt u ook in het bar-restaurantgedeelte van de sauna. Zowel daar als in het Grand Café is reserveren wenselijk, maar niet noodzakelijk. Alleen met grote groepen adviseren wij u altijd te reserveren.

Komt u snel eens met uw Dinercheque aanschuiven in Grand Café All Sports? Wij kijken er naar uit en heten u bij voorbaat van harte welkom.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen