Bar Brasserie t Hert

Adres
Dorpsstraat 64, 1182 JE Amstelveen
Telefoon
020 - 345 72 46
Nationale Dinerbon Amstelveen Bar Brasserie t Hert
Nationale Dinerbon Amstelveen Bar Brasserie t Hert
Nationale Dinerbon Amstelveen Bar Brasserie t Hert
Nationale Dinerbon Amstelveen Bar Brasserie t Hert

Als u een avondje in een ongedwongen en sfeervol restaurant wilt dineren in Amstelveen kunt u dat het beste doen bij Brasserie ’T Hert. U kunt bij ’T Hert altijd terecht als u op zoek bent naar een plek om puur, eerlijk en vooral lekker te eten. Ook mag u altijd langskomen als u gewoon even relaxt een drankje wilt drinken. ’T Hert is een brasserie zoals die horen te zijn. Niet moeilijk doen met een geweldige service. Daarom kunt u nu ook betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Het is in de keuken van ’T Hert altijd zomer. Dat komt omdat het wordt beînvloed door Frankrijk, Spanje èn Italië. Het eten is daarom een enorme knipoog naar deze drie landen maar bij ’T Hert noemen ze het Modern Mediterraans. Het is vooral gewoon genieten.

De kaart van de brasserie is seizoensgebonden. Dit houdt voornamelijk in dat u elk seizoen langs kan komen en elke keer weer aangenaam verrast wordt. Door voornamelijk gebruik te maken van streekproducten weet de keuken de duurzaamheid te waarborgen. Toch is het elke keer een uitdaging om de kwaliteit vast te houden, maar door de jarenlange ervaring van het team is dit geen seizoen mis gegaan.

In combinatie met wijnhuis Tamis Wijnen, uit Alkmaar, wordt elk seizoen ook de wijnkaart aangepast. Hierdoor sluit het eten naadloos aan op de wijnkeus. Dit gaat zo probleemloos dat het elke keer weer een genot is om de vraag van vaste gasten te krijgen of die wijn van vorige keer er weer is.

Kom dus snel genieten van Brasserie ’T Hert en wordt één van deze vaste gasten. Met een Dinerbon van Diner Cadeau is dat nog makkelijker dan eerst.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen