Restaurant Agam

Adres
Fnidsen 62, 1811 NH Alkmaar
Telefoon
072 785 0316
Nationale Dinerbon Alkmaar Restaurant Agam
Nationale Dinerbon Alkmaar Restaurant Agam
Nationale Dinerbon Alkmaar Restaurant Agam
Nationale Dinerbon Alkmaar Restaurant Agam

Restaurant Agam is een unieke plek in Alkmaar om uw Dinercheque te besteden. Schuif aan op dinsdag tot en met zondag en maak een culinaire ontdekkingsreis door de Turks-Mediterrane keuken. De Turkse keuken heeft veel gemeen met onder andere de Griekse en Italiaanse keuken en daarom biedt Restaurant Agam een leuke mix. Agam betekent ‘’Held’’ en de chef-kok wordt ook zeker als held beschouwd onder vaste gasten. Hij heeft zelfs ooit een prijs gewonnen voor beste chef-kok in Noord-Holland! Kom dus gauw langs en geniet van een traditionele maaltijd met uw Dinercheque!

Restaurant Agam biedt voor ieder wat wils. U kunt er ontzettend lekker eten voor een goede prijs. Zo krijgt u bijvoorbeeld al een verassingsmenu van drie gangen voor slechts €22,50! Op de menukaart staan diverse grillgerechten, oven- en pangerechten, visgerechten en vegetarische gerechten. Restaurant Agam staat toch wel bekend om haar uitstekende stukken gegrild vlees. Zo kunt u onder andere lamskoteletten, ossenhaas, gehaktballetjes en kipfilet bestellen met uw Dinercheque. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Ga dan voor een mixed grill met allemaal verschillende vleessoorten! Ook aan de kinderen is gedacht. Zij krijgen speciale kleine porties kipfilet of lamsgehakt met frietjes en appelmoes. Mocht uw kind iets ander willen, dan kan dat altijd overlegd worden.

Wilt u liever allemaal kleine gerechtjes proeven? Ook dat is mogelijk met uw Dinercheque! Ga voor de Mediterrane tapas, die zowel warm als koud te verkrijgen zijn. Bij Restaurant Agam kunt u op veel verschillende manieren genieten van bijzondere traditionele gerechten.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen