Italica Ristobar

Adres
Laat 117, 1811 ED Alkmaar
Telefoon
072 - 5113135
Nationale Dinerbon Alkmaar Italica Ristobar

Bent u een liefhebber van de Italiaanse keuken, maar wilt u eens iets anders proberen dan een pizza? Kom dan met uw Dinercheque dineren bij Italica Ristobar in het centrum van Alkmaar. Bij dit sfeervolle restaurant proeft u de passie voor de Italiaanse keuken. Chef Daniele D’Aniello is opgegroeid in Italië en heeft veel ervaring in de horeca. Hij is altijd op zoek naar nieuwe smaken en werkt alleen met gezonde en verse ingrediënten. Bij Italica Ristobar wordt u echt culinair verrast. U bent van harte welkom om met uw Dinercheque uitgebreid te komen dineren.

Italica Ristobar is een restaurant waar u kennis kunt maken met bijzondere Italiaanse specialiteiten. Op het á la carte menu staan een aantal smakelijke pasta’s, risotto’s en vlees- en visgerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van ravioli met visvulling of risotto met een ragout van parelhoen? Bijzonder is de ossenhaas gevuld met een mousse van parmaham en Parmezaanse kaas. Proef de Italiaanse keuken zoals u hem nog nooit eerder ervaren heeft! Met uw Dinercheque kunt u ook een wisselend driegangenmenu bestellen van slechts €34,50. Vergeet niet om dan de sommelier te vragen naar een bijpassend wijnarrangement, zodat u een ultieme smaakbeleving kunt creëren. Italica Ristobar is de ideale locatie voor een feestelijk avondje uit!

Ze bieden nu ook een shared dining arrangement aan, waarbij u een aantal kleinere gerechtjes kunt delen met anderen. Zo kunnen jullie allerlei verschillende smaakcombinaties proberen! Dit kan al vanaf €30 per persoon of in ruil voor uw Dinercheque natuurlijk.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen