Il Gusto

Adres
Van Cleeffkade 5, 1431 BA Aalsmeer
Telefoon
06 43516767
Nationale Dinerbon Aalsmeer Il Gusto
Nationale Dinerbon Aalsmeer Il Gusto
Nationale Dinerbon Aalsmeer Il Gusto

Restaurant Il Gusto is een traditioneel Italiaans restaurant in Aalsmeer, waar u nu ook met uw Dinerbon terecht kunt. Dit restaurant staat bekend als de beste Italiaan in de omgeving en u komt er snel genoeg achter waarom. Op de kaart vindt u heerlijke Italiaanse specialiteiten zoals pizza en pasta en daarbij serveren ze ook mooie wijnen. Bij Il Gusto waant u zich in het zonnige Italië! Kom dus gauw langs voor een culinaire reis en neem uw Dinercheque mee. Het restaurants is dagelijks geopend tussen 17:00 en 23:00.

Restaurant Il Gusto biedt een goede balans tussen prijs en kwaliteit. Alle ingrediënten zijn verser dan vers, puur natuur en waar mogelijk wordt er ook rekening gehouden met de duurzaamheid. Zo kunt u verantwoord genieten van een smakelijk diner! Op de menukaart vindt u de heerlijkste voorgerechten zoals rundercarpaccio en vitello tonnato. Daarna kunt u uw favoriete Italiaanse hoofdgerecht bestellen met uw Dinercheque. Ze hebben heerlijke pastagerechten zoals pappardelle met garnalen en knoflook in tomatensaus en spaghetti met bolognesesaus. Dat wordt smullen! Uiteraard kunt u ook een Italiaanse vis- of vleesspecialiteit bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van zalm met verse dillesaus?

Ook liefhebbers van de echte Italiaanse pizza zijn bij Restaurant Il Gusto aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld voor een Pizza Romana met tomaat, mozzarella en artisjok of een Pizza Salame met tomaat, mozzarella en salami. Met uw partner, familie of vrienden geniet u van een heerlijk avondje uit. Vergeet niet om ook uw Dinerbon mee te nemen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen