Pastorie Zeeland

Adres
Kerkstraat 51, 5411EA Zeeland
Telefoon
+31 (0)48 645 1328
Nationale Dinerbon Zeeland Pastorie Zeeland
Nationale Dinerbon Zeeland Pastorie Zeeland
Nationale Dinerbon Zeeland Pastorie Zeeland

Zoekt u gastvrijheid? Vriendelijkheid van het personeel? Lekker eten? Dan bent u bij Pastorie Zeeland aan het juiste adres met uw dinerbon! Hier vindt u namelijk precies wat u zoekt. Het personeel is uiterst vriendelijk en helpt u graag wanneer dit nodig is. Vanaf dat u binnenkomt totdat u weggaat zullen zij er voor u zijn. Het restaurant is modern ingericht en wordt goed onderhouden. U zult zich hier zeker op uw gemak voelen. Neem ook gerust mee wie u wilt. Gezellig lunchen met vrienden of een heerlijk diner met collega’s. Natuurlijk kunt u hier ook met familie heen of voor een zakelijk etentje afspreken.

Voor iedere eter is er zeker iets te eten. Dit geldt voor zowel de lunch als het diner. De koks hebben namelijk een uitgebreide lunch- en menukaart samengesteld. Op beide kaarten staan gerechten met vlees en vis, maar ook vegetarisch. De gerechten worden vers bereid met verse producten. U zult hier huisgemaakte combinaties en combinaties van ver buiten de Nederlandse grens kunnen eten. Eet bijvoorbeeld een heerlijke Mexicaanse burger of scampi’s meet een panko korstje en citroenmayonaise. Het is allemaal te betalen met uw dinercheque! Ook aan dranken komt niemand iets te kort. Op beide menukaarten is ook een drankenlijst aanwezig. Hier taan alcoholische en non-alcoholische dranken op. U kunt de dranken heerlijk combineren bij uw maaltijd!

Van woensdag tot en met vrijdag van 11:30 uur tot 22:00 uur bent u van harte welkom in het restaurant. Vergeet dan zeker uw dinercheque of dinerbon niet mee te nemen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen