Creme de la creme

Adres
Meiveld 162, 5501KH Veldhoven
Telefoon
040 - 2547383
Nationale Dinerbon Veldhoven Creme de la creme
Nationale Dinerbon Veldhoven Creme de la creme

Crème de la crèmebiedt haar gasten al meer dan 15 jaar het beste van het beste op het gebied van ouderwetse gezelligheid en heerlijke lunchgerechten. Deze kunt u nu ook met uw Dinercheque bestellen! Crème de la crème is gelegen aan het Meiveld in Veldhoven, tegenover het gemeentehuis. U kunt er van maandag tot en met zaterdag terecht voor een kop koffie, lichte lunch of uitgebreide maaltijd.

Het restaurant staat bekend om haar huiselijke sfeer, vanwege de ouderwetse poppen, fotolijstjes en andere tierlantijntjes. Zowel jong als oud voelt zich hier helemaal thuis, dus u vast ook! Met de wensen van de gasten in het achterhoofd heeft Crème de la crème een menukaart ontwikkeld waar iedereen blij van wordt. Met uw Dinercheque kunt u zowel kleine als uitgebreide gerechten bestellen. Voor de lichte trek zijn er belegde broodjes, tosti’s, croissants en salades. Onder de warme specialiteiten vindt u onder andere wisselende soepen, uitsmijters, biefstuk, kipsaté en nog veel meer. Ze hebben trouwens ook heerlijke ouderwetse pannenkoeken! Als u de Dinercheque bij Crème de la crème besteed, ervaart u echt weer eens de authentieke Hollandse gezelligheid van vroeger!

Bij Crème de la crème wordt er goed voor de gasten gezorgd. De sfeer wordt deels bepaald door de gezellige muziek, waarbij het nationaal product natuurlijk niet vergeten mag worden. Ook hebben ze een actuele leesmap, waarin onder andere de Telegraaf en het Eindhovens Dagblad te vinden zijn. Kies uw favoriete krant en bestel met uw Dinercheque een koffie en een stuk appelgebak of Luikse wafel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen