Eetcafe de Kluis

Adres
Dorpsstraat 32a, 5113 TE Ulicoten
Telefoon
013-519 6444
Nationale Dinerbon Ulicoten Eetcafe de Kluis
Nationale Dinerbon Ulicoten Eetcafe de Kluis
Nationale Dinerbon Ulicoten Eetcafe de Kluis

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid van uw dinerbon in de omgeving van het mooie plaatsje Ulicoten? Lijkt het u leuk om bij een eetcafé te eten waar hoogwaardige gerechten worden geserveerd die net even wat bijzonderder zijn dan de gebruikelijke eetcafé gerechten? Dan hebben wij nu een zeer leuke en toepasselijke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon. U bent namelijk van harte welkom om te komen lunchen of dineren bij eetcafé de Kluis aan de dorpsstraat 32a. Of u nu met vrienden, familie of met zijn tweeën komt, u wordt altijd gastvrij onthaald en kunt rekenen op een gezellige avond uit. De omgeving van het restaurant is bovendien prachtig, dus een bezoek met uw dinercheque is perfect te combineren met allerhande dagactiviteiten in de mooie natuur, zoals het maken van een lange wandel- of fietstocht.

Chef Anke bereidt in de keuken voor u de beste gerechten met verse producten. Of u nu zin hebt in vlees-, vis- of juist in iets vegetarisch, alles is mogelijk bij de kluis. Van een Zalm uit de over met knoflook, limoen, bosui, rode peper, sojasaus, taugé, sesamzaadjes en wortelen, tot een varkenshaas omringd met zout spek en huisgemaakte stoofperen. Geniet nog even na met een laagjes dessert van vanilleroom, bosvruchten en lange vingers of van een koffie met whiskey of tia maria.

Reserveer snel een tafel in dit gezellig eetcafé of kom juist spontaan langs en geniet van de gastvrijheid en de verassende gerechten van de chef. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen