De Voorkamer

Adres
Slimstraat 12, 5071 EK Udenhout
Telefoon
013 - 5111205
Nationale Dinerbon Udenhout De Voorkamer
Nationale Dinerbon Udenhout De Voorkamer
Nationale Dinerbon Udenhout De Voorkamer
Nationale Dinerbon Udenhout De Voorkamer

Bij De Voorkamer in Udenhout kunt u echt weer eens een avond uitgebreid tafelen met mooie gerechten en smaakvolle wijnen. Dit is ook met name de perfecte eetgelegenheid voor een intiem diner voor twee. U kunt hier ook uw Dinerbon komen verzilveren! De Voorkamer kenmerkt zich door de sfeervolle inrichting en de gezellige huiselijke sfeer. Tegelijkertijd kunt u er terecht voor een bijzondere en culinaire maaltijd die u nooit meer zult vergeten. De echte fijnproever is hier aan het juiste adres met zijn of haar Dinercheque.

Als u de menukaart van De Voorkamer bekijkt, ziet u meteen dat het keukenteam graag werkt met verse seizoensproducten. Ook gebruiken ze alleen kwalitatief hoogstaande pure ingrediënten, die waar mogelijk afkomstig zijn van lokale leveranciers. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon het keuzemenu van drie, vier of vijf gangen. Begin uw diner met een voorgerecht van geschroeide tonijn met quinoa salade, gefrituurd kwartelei en limoencrème en ga dan voor de tournedos van fazant met boerenkool en witlof. Sluit het menu af met een veelzijdig kaasplankje óf met de chocolade cremeaux, napoleon zuurtjes, mandarijn en gekarameliseerde macadamia-ijs. Een bijpassend wijnarrangement behoort ook tot de mogelijkheden. Bij De Voorkamer zijn de glazen altijd gevuld!

Het is de bedoeling dat iedere gast zich thuis kan voelen bij De Voorkamer. Neem dus ook gerust uw Dinercheque mee. Daarnaast denkt het keukenteam graag met uw mee met uw dieetwensen en allergieën. Zo kunnen vegetariërs bijvoorbeeld in het winterseizoen genieten van een Wellington van winterse groenten met kastanje , duxelles en pastinaak. Bij De Voorkamer wordt iedereen helemaal in de watten gelegd.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen