Restaurant Sfeerlijk

Adres
Raadhuisstraat 158, 5161 BK Sprang-Capelle
Telefoon
0416 - 280 997
Nationale Dinerbon Sprang-Capelle Restaurant Sfeerlijk
Nationale Dinerbon Sprang-Capelle Restaurant Sfeerlijk
Nationale Dinerbon Sprang-Capelle Restaurant Sfeerlijk
Nationale Dinerbon Sprang-Capelle Restaurant Sfeerlijk

Met de Nationale Dinerbon kunt u op hoog niveau lunchen en dineren in Sprang-Capelle in Noord-Brabant. Restaurant Sfeerlijk is de naam en op duurzame wijze komen hier allerlei culinaire verrassingen tot stand. Sfeerlijk is een vooruitstrevend, eerlijk en modern horecabedrijf. Verantwoord en duurzaam koken en ondernemen is hier bijna net zo belangrijk als de juiste ambiance en de heerlijkste gerechten. Het woord sfeer zit verwerkt in de naam van het restaurant en we zouden onze naam tekort doen als wij niet elke dag uitvoerig nadenken over sfeer en hoe dit te benaderen. Het prettige is dat u voor een deel zelf kunt bepalen wat u qua sfeer wil bij Sfeerlijk. Dankzij de ruime opzet van het restaurant en het frisse interieur is ons restaurant geschikt voor zowel zakelijke als romantische diners. De sfeer is in ieder geval altijd positief, daar zorgen wij voor. Met de Nationale Dinerbon kunt u bij Sfeerlijk genieten van onze wisselende menu’s, die wij om de vier weken heroverwegen en veranderen. Ook kunt u ontspannen à la carte dineren bij Sfeerlijk.

De filosofie die wij hanteren in onze is rechtlijnig. Wij bereiden onze gerechten met duurzame, eerlijke en verse producten. Onze vis is op duurzame wijze gevangen, ons vlees is biologisch en voor de rest gebruiken we lokaal geproduceerde producten die vaak ook met de seizoenen meegaan. Met uw Nationale Dinerbon kunt u bij Sfeerlijk genieten van eerlijke en pure gerechten, die met passie en zorg zijn gemaakt.

Kom gezellig langs met uw Nationale Dinerbon en laat u culinair in de watten leggen bij Sfeerlijk. Wij hopen dat we u binnenkort een keer kunnen verwelkomen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen