Don Arroyo

Adres
Graafsebaan 42, 5242 JN Rosmalen
Telefoon
073 - 5212206
Nationale Dinerbon Rosmalen Don Arroyo
Nationale Dinerbon Rosmalen Don Arroyo
Nationale Dinerbon Rosmalen Don Arroyo
Nationale Dinerbon Rosmalen Don Arroyo

Bij Don Arroyo in Rosmalen droomt u weg in een wereld van rust, gemoedelijkheid en heel erg lekker eten en drinken. U kunt hier namelijk genieten van een authentieke Zuid-Amerikaanse maaltijd, waarvan de recepten vaak geïntroduceerd zijn door contacten met de plaatselijke bevolking. Ontdek de veelzijdige Zuid-Amerikaanse keuken door een culinaire ontdekkingsreis met uw Dinerbon. Don Arroyo is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00.

De chef staat voor kwaliteit en smaak. Dit vindt u gegarandeerd terug in alle 50 gerechten die op de kaart staan, bestaande uit tapas en grote gerechten. U kunt niet alleen a la carte, maar ook een drie- of viergangenmenu bestellen met uw Dinercheque. Bestel eerst een bijzonder voorgerechten zoals ‘De Dronken Krokodil’ met fijne stukjes krokodilfilet, groenten en Sambuca. Alleen geschikt voor echte avonturiers! Als hoofdgerecht kiest u een heerlijk gerechten met vlees, vis of groenten. De specialiteit van Don Arroyo is toch wel de Argentijnse steak. U heeft maar liefst keus uit vier verschillende biefstukken, in twee verschillende groottes. Kunt u niet kiezen? Wissel dan uw Dinerbon in voor de Parillade Don Arroyo met drie soorten biefstuk!

Voor een extra speciale gelegenheid is het aan te raden om de trots van het restaurant te bestellen; de ‘Don Arroyo Deluxe’. Dan krijgt u een uitgebreide introductie tot de Zuid-Amerikaanse keuken met soepjes, koude en warme gerechtjes en diverse nagerechten met koffie/thee. Dit alles kost slechts €32,50 per persoon of in ruil voor uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen