Amigos (Roosendaal)

Adres
Kade 6, 4703 GG Roosendaal
Telefoon
0616 - 01 29 00
Nationale Dinerbon Roosendaal Amigos (Roosendaal)
Nationale Dinerbon Roosendaal Amigos (Roosendaal)
Nationale Dinerbon Roosendaal Amigos (Roosendaal)
Nationale Dinerbon Roosendaal Amigos (Roosendaal)

U kunt nu met uw dinerbon een avond gezellig Mexicaans gaan barbecueën met vrienden, familie of collega’s bij Amigos BBQ Restaurant in Roosendaal. Een avond uit eten met uw dinercheque bij Amigos staat garant voor veel gezelligheid, lekker eten en een goede sfeer. U zult zich wanneer u het restaurant binnenkomt direct in Mexicaanse sferen wanen vanwege de aankleding van het restaurant. Warme kleuren, houten vloeren en hier en daar een koeienhuid maken dit restaurant helemaal af. U kunt met uw gezelschap aan een grote eigen tafel plaatsnemen waarin een eigen barbecue is ingebouwd. Zo kunt u zelf heerlijke stukken vlees, vis of groente bereiden onder het genot van een bijpassend biertje of goed glas wijn.

De eigen tafelbarbecue zorgt ervoor dat barbecueën bij Amigos BBQ restaurant minstens zo gezellig is als een barbecue bij u in de tuin, maar bij Amigos kunt u ook gewoon terecht wanneer het koud is en regent! Er worden verschillende arrangementen aangeboden waaronder een arrangement waarmee u drie uur onbeperkt kunt barbecueën inclusief wijn, bier en fris voor maar €30,00 per persoon! Heeft u liever wat langer de tijd? Dat begrijpen ze bij Amigos helemaal, want gezelligheid heeft ook geen tijd. U kunt daarom met uw dinercheque voor €19,95 onbeperkt genieten van het barbecue buffet met onder andere tien verschillende soorten vlees, drie soorten vis en vele frisse salades!

Schroom niet en kom gezellig een keer langs met uw dinerbon in dit unieke en gezellige Mexicaanse barbecue restaurant aan de Kade 6 in Roosendaal. U zal gastvrij worden onthaald, het begin van een geslaagde avond!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen