De Heeren van Overloon

Adres
Irenestraat 1, 5825 CA Overloon
Telefoon
0478 - 642227
Nationale Dinerbon Overloon De Heeren van Overloon
Nationale Dinerbon Overloon De Heeren van Overloon
Nationale Dinerbon Overloon De Heeren van Overloon
Nationale Dinerbon Overloon De Heeren van Overloon

De Heeren van Overloon is een gezellig en sfeervol restaurant, gelegen in het rustieke en toeristische Overloon, vlakbij de Duitse grens. Met uw Nationale Dinercheque kunt u bij de Heeren van Overloon genieten van een spannende en gevarieerde kaart. Kom genieten van onze mooie gerechten, bijvoorbeeld in ons schilderachtige binnentuin. Onze gerechten bereiden wij met pure en verse streekproducten. Onze kaart gaat ook met de seizoenen mee, zodat u periodiek kunt genieten van heerlijke seizoensgerechten, zoals aspergegerechten. Wat u ook bestelt, u kunt met uw Nationale Dinercadeaubon bij ons genieten van heerlijke vlees- en visgerechten, en ook van gezelligheid en fijne sfeer!

Bij de Heren van Overloon hebben wij nog iets anders bijzonders op de kaart staan; de Wagyu proeverij. De proeverij bestaat uit een reeks gerechtjes die gemaakt worden met allerlei delen van het Wagyu rund. Het Wagyu rund is een keizerlijke rundsoort, die op traditionele Japanse wijze verzorgd wordt. Zo worden de Wagyu runderen gemasseerd en krijgen ze een speciaal dieet. Dit resulteert uiteindelijk in prachtig smakelijk en mals rundvlees. De gerechtjes in de proeverij worden bereidt met uiteenlopende delen van het Wagyu rund. Dit maakt het geheel een verrassende en uiterst smakelijke ervaringen. Zeker een aanrader om een keer te proberen!

Kom gerust met uw Nationale Diner giftcard langs bij de Heren van Overloon. Ons gastvrije personeel heet u alvast van harte welkom. Wij hopen dat u snel een keer bij ons langskomt en we hopen u dan ook binnenkort persoonlijk te kunnen verwelkomen bij de Heren van Overloon!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen