Onder de Linden

Adres
De Lind 63, 5061 HV Oisterwijk
Telefoon
013 - 5220414
Nationale Dinerbon Oisterwijk Onder de Linden
Nationale Dinerbon Oisterwijk Onder de Linden
Nationale Dinerbon Oisterwijk Onder de Linden
Nationale Dinerbon Oisterwijk Onder de Linden

Als u in Oisterwijk woont weet u vast wel dat De Linde vol zit met allerlei gezellige restaurants en cafés. Met uw Dinerbon kunt u bijvoorbeeld terecht bij restaurant Onder De Linden. Hier kunt u genieten van een culinair diner voor een goed prijs. Het motto is namelijk: ‘’Nóg meer kwaliteit en een nóg scherpere prijs’’. De uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils en wordt regelmatig aangepast aan de seizoenen. Zo kunt u zich keer op keer laten verassen! Reserveer meteen even via de website en vergeet niet om ook uw Dinercheque mee te nemen.

Heeft u zin om weer eens een avond lang uitgebreid te tafelen met culinaire gerechten en mooie wijnen? Dan moet u bij restaurant Onder De Linden zijn! Voor een schappelijke prijs kunt u zelf een keuzemenu van drie of vier samenstellen. Bij het ‘’Smaakvol Menu’’ heeft u onder andere de keus uit gevulde varkenshaasmedaillons met brie en champignonsaus, gegratineerde kabeljauw met kaas, tomaat, ui en een zachte dillesaus en hartige taart met courgette, tomaat, prei en knoflook. Met uw Dinerbon is van alles mogelijk. Onder De Linden beschikt ook over een indrukwekkende wijnkaart. Kies zelf uw favoriete wijn uit of laat u adviseren door één van de werknemers. Persoonlijke aandacht staat hier centraal!

Als u een liefhebber bent van zoete nagerechten, kunt u goed terecht bij restaurant Onder De Linden. Met uw Dinercheque kunt u onder andere een huisgemaakte chocolade truffeltaart van volle Belgische Callebaut chocolade bestellen. Dit heerlijke dessert kan toch niemand weerstaan?

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen