Restaurant De 3 Cronen

Adres
Markt 18, 5688 AJ Oirschot
Telefoon
0499-575300
Nationale Dinerbon Oirschot Restaurant De 3 Cronen
Nationale Dinerbon Oirschot Restaurant De 3 Cronen

Bent u wel toe aan een avond vol Brabantse gezelligheid en dan het liefst op een plek waar u met uw dinerbon kunt betalen? Breng dan eens een bezoek aan restaurant de 3 Cronen. Restaurant de 3 Cronen vindt u in het centrum van Oischot en het bijzondere aan het restaurant is dat het zich bevindt in een historisch pand dat stampt ui 1650. In de inrichting van het restaurant is hiermee rekening gehouden, en ieder van de drie zalen waaruit het restaurant bestaat heeft een thema dat past in de rijke geschiedenis. Zo kunt u dineren met uw dinercheque in ‘het Oischots restaurant’, dat qua inrichting zeer doet denken aan een woonkamer uit de 20er jaren.

In de keuken wordt door het keukenteam gewerkt met verse en hoogwaardige ingrediënten. Hiermee worden gerechten bereid uit de Franse en de Nederlandse keuken. U kunt een drie gangen keuzemenu bestellen met uw dinerbon. Dan heeft u de keuze uit de gerechten die op het keuzemenu staan. Ook kunt u losse gerechten bestellen van het a la carte menu. Op het a la carte menu staat onder andere een tournedos met groene groente en rode portsaus. Ook kunt u kiezen voor een surf & turf van ossenhaas met scampi’s en paprika, gebakken witlof, portsaus en kreeftensaus.

Heeft u na uw diner nog zin in een nagerecht, probeer dan de Dame Blanche van soft-ijs met chocolade saus en slagroom of ga voor een kaasplankje met verschillende soorten Brabantse streekkazen. Wij wensen u een prettig bezoek aan restaurant de 3 Cronen toe. Vergeet vooral niet om met uw dinercheque te betalen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen