Libre's Eeterij

Adres
Langenboomseweg 73, 5451JH Mill
Telefoon
0485-470070
Nationale Dinerbon Mill Libre's Eeterij
Nationale Dinerbon Mill Libre's Eeterij
Nationale Dinerbon Mill Libre's Eeterij

In het gezellige Mill aan de langenboomseweg staat het leuke Libre’s eeterij. U kunt hier nu heerlijk eten met uw dinercheque! Het is een gezellig restaurant waar een enthousiast team hard werkt om uw bezoek perfect te laten verlopen! Het restaurant is warm en sfeervol ingericht. Er is veel met donkere kleuren en kaarsen gewerkt en daarnaast zijn oude en moderne stijlen samengebracht. U kunt bij Libre’s eeterij gerust langskomen met uw romantische date, uw familie of gezellig met uw vrienden! Heerlijk uw buik vol eten in Libre’s eeterij na een heerlijke fietstocht in de omgeving, ideaal toch?!

De koks maken in de keuken heerlijke gerechten. Deze gerechten worden met veel passie en liefde bereid waardoor er verrukkelijke gerechten ontstaan. Per seizoen worden heerlijke gerechten gemaakt, maar er is ook een andere keuzemenukaart. Zo heeft u voor uw dinerbon een ruime keuze uit koude voorgerechten, warme voorgerechten, hoofdgerechten, soepen, spoom en nagerechten. Verschillende gerechten uit deze keuzes zijn salade van gerookte kip met ananas, gefrituurde gepaneerde kipfilet op komkommer, surf en turf met kreeftensaus, aspergesoep met licht gerookte ham, aardbeien of citroen verassing en vers fruit met slagroom. Verder worden er ook heerlijke dranken geschonken voor jong en oud. Voor iedereen is er voor zowel de dranken als de gerechten iets lekkers te vinden!

Bent u al nieuwsgierig geworden naar deze verrukkelijke gerechten? Kom dan langs bij Libre’s eeterij om uw dinercheque of dinerbon te verzilveren!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen