De 2 Bourgondiërs

Adres
Tilburgseweg 51, 5081 NG Hilvarenbeek
Telefoon
013 5353537
Nationale Dinerbon Hilvarenbeek De 2 Bourgondiërs
Nationale Dinerbon Hilvarenbeek De 2 Bourgondiërs
Nationale Dinerbon Hilvarenbeek De 2 Bourgondiërs

Welkom bij de 2 Bourgondiërs! Bij dit Brabantse café-restaurant staan gastvrijheid en genieten hoog in het vaandel. Hier kunt u terecht voor een verfrissend drankje na een sportieve wandeling in de omgeving, wanneer u een dagje met uw gezin in de Beekse Bergen bent geweest of als u op zoek bent naar een mooie locatie voor een verjaardagsfeestje. Het personeel legt u graag in de watten zodat u ongedwongen kunt genieten in deze prachtige landelijke omgeving. Neem uw Dinerbon mee, want hier kunt u gewoon mee betalen bij de 2 Bourgondiërs!

Eigenaren Nicolle en Arnoud Derks hebben bewust gekozen voor een eenvoudige menukaart met gerechten die zijn samengesteld met streekproducten van hoge kwaliteit. Er is ruime keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten en ook de drankenkaart biedt talloze opties. Wat dacht u van een mixed grill van Ierse runderbiefstuk, varkenshaas en kalkoenoester geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus? Of een heerlijke tagliatelle met zachtgegaarde zalm en een romige pestosaus? Bent u met een grote groep? Ook dan kunt u bij de 2 Bourgondiërs met uw Dinercheque terecht. Vanaf 18 personen krijgt u een heerlijk keuzemenu dat op uw wensen is afgestemd. Voor groepen kan er tevens een drankarrangement worden afgenomen voor een vaste prijs. Neem even contact op met het restaurant voor de mogelijkheden.

Al overtuigd? Kom dan snel langs met uw Dinercheque in het prachtige Hilvarenbeek en laat u in de watten leggen door het gastvrije personeel. Het café-restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen