Ons Gheluk

Adres
Vismarkt 9, 5256 BC Heusden
Telefoon
0416 - 660101
Nationale Dinerbon Heusden Ons Gheluk
Nationale Dinerbon Heusden Ons Gheluk
Nationale Dinerbon Heusden Ons Gheluk
Nationale Dinerbon Heusden Ons Gheluk

Wees welkom met uw Dinercheque in Restaurant Ons Gheluk op de vismarkt van de prachtige historische vestingstad Heusden. Ons Gheluk is gevestigd in een pand uit de 17e eeuw en wordt gekarakteriseerd door de prachtige muurschilderingen gemaakt door de Heusdense schilder Petrus van Engelen die van 1880 tot 1961 leefde. Deze unieke locatie biedt plaats voor al uw borrels, lunches, uitgebreide diners, bruiloften, recepties en vergaderingen. Wij verzorgen graag maatwerk voor al uw gelegenheden. Afrekenen kan gemakkelijk met uw Dinerbon!

Ons Gheluk beschikt over drie mooie ruimtes. Het restaurant heeft een hoog plafond en historische wandschilderingen die een bijzondere ambiance vormen waarin u kunt genieten van heerlijke gerechten. Ook is deze ruimte zeer geschikt voor grote diners of bijvoorbeeld gezellige feesten met live-muziek.

In onze brasserie kunt u van een diner genieten met een kleine groep in een warme en intieme sfeer. Hier staat een bar waar u bij feesten en borrels gebruik van kunst maken.

In onze middeleeuwse gewelfde kelder onder het restaurant, kunt u op uw gemak genieten van een kopje koffie of borrel. Door de intieme sfeer is deze ruimte ook uitermate geschikt voor kleine zakelijke besprekingen. Ook het organiseren van proeverijen behoort tot de mogelijkheden.

Restaurant Ons Gheluk leent zich uitstekend voor allerlei gelegenheden en gezelschappen. Uw Dinercheque kunt u hier dus prima besteden! Ook is het een perfecte uitvalsbasis voor een dagje in het prachtige Heusden. De wallen, de grachten, de ravelijnen en andere verdedigingswerken benadrukken nog steeds het voormalige strategische belang. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons prachtige restaurant. Vergeet uw Dinerbon niet!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen