Restaurant Portugal Mar

Adres
Markt 199, 5701RJ Helmond
Telefoon
0492 520 260
Nationale Dinerbon Helmond Restaurant Portugal Mar
Nationale Dinerbon Helmond Restaurant Portugal Mar
Nationale Dinerbon Helmond Restaurant Portugal Mar

Restaurant Portugal Mar is te vinden in het gezellige centrum van Helmond. Hier kunt u uw Dinerbon omruilen voor een authentiek Portugees diner in een intieme sfeer. Restaurant Portugal Mar staat bekend als echt familierestaurant met vriendelijk personeel, eerlijke gerechten en mooie wijnen. Hier waant u zich op vakantie in een Portugees kustplaatsje. Dit gevoel wordt nog meer versterkt door de traditionele achtergrondmuziek! Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag. Neem ook gerust uw Dinercheque mee voor de betaling.

De eigenaresse is geboren in Portugal en ze heeft een aantal jaar geleden besloten om de authentieke smaken van haar moederland naar Helmond te brengen. Zoals u misschien wel weet, draait de Portugese keuken om gegrilde vis- en vleesgerechten, tapas, vispannetjes en fruitige wijnen. Bij Restaurant Portugal Mar krijgt u een goed gevuld bord eten voor een schappelijke prijs. Betalen kan natuurlijk ook met uw Dinerbon! Onder de vleesgerechten vindt u onder andere typisch gekruide biefstukken en natuurlijk kip piri-piri. De echte vleesliefhebber kan genieten van de mixed grill! Uiteraard kunt u bij Restaurant Portugal Mar ook heerlijke visjes bestellen, zoals de sardines van de grill. U proeft de zee! Het is zelfs mogelijk om onbeperkt tapas te eten voor maar voor slechts €22,50. Zo kunt u allemaal verschillende Portugese hapjes proberen.

Bij Restaurant Portugal Mar bent u gedurende de hele dag verzekerd van een lekkere maaltijd en een hartelijke ontvangst. Zo kunt u er ook heerlijk lunchen in ruil voor uw Dinercheque! Ook dan hebben zelfs de broodjes een Portugees tintje. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen