De Steenoven

Adres
Steenovenweg 21, 5708HN Helmond
Telefoon
0492 507 507
Nationale Dinerbon Helmond De Steenoven
Nationale Dinerbon Helmond De Steenoven

Restaurant De Steenoven, waar u ook welkom bent om met uw dinercheque te komen dineren, dankt zijn naam aan de historische steenfabriek waarin het restaurant is gevestigd. Zelfs van een grote afstand kunt u de stenen schoorsteen van de oude fabriek al zien, die hoog boven het restaurant uit torent. Ook binnen het restaurant is de authentieke sfeer van de steenfabriek nog goed terug te vinden. Het is de eigenaren echter gelukt om een huisgelijke sfeer te creëren in de steenfabriek. Dit geeft restaurant De Steenoven een unieke sfeer. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor een verassende avond uit met vrienden, familie of uw geliefde. Neem ook gerust uw dinerbon mee!

De smakelijke gerechten worden vers bereid in de keuken van restaurant de Steenoven. Deze zijn veelal geïnspireerd op de overheerlijke Mediterrane keuken. Geniet van een uitgebreid diner met uw dinercheque! Begin de avond met een halve kreeft, gebakken coquille en een panko scampi of met rilletes van eend met krokant rozemarijnbrood en een frambozenvinaigrette. Vervolgens kunt u uw favoriete hoofdgerechten kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de in roomboter gegrilde zeetong of een gebraden fazantborst met zuurkool, speklamellen en braadjus? Als dessert kunt u onder andere gaan voor luchtige hemelse modder met kletskoppen en vanillesaus of flensjes gevuld met appel, rozijnen en banketbakkersroom. Zoals u ziet hebben ze bij De Steenoven voor ieder wat wils!

Bent u benieuwd naar wat restaurant De Steenoven u nog meer te bieden heeft in ruil voor uw dinerbon? Neem dan snel een kijkje op de website van deze unieke eetgelegenheid in Helmond en reserveer meteen online een tafel.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen