De Michel Eetcafe en Zalen

Adres
Haarendijk 4, 5076 TM Haaren
Telefoon
0411 - 623185
Nationale Dinerbon Haaren De Michel Eetcafe en Zalen
Nationale Dinerbon Haaren De Michel Eetcafe en Zalen
Nationale Dinerbon Haaren De Michel Eetcafe en Zalen
Nationale Dinerbon Haaren De Michel Eetcafe en Zalen

Met de Nationale Dinerbon kunt u in Haaren genieten van ouderwetse gezelligheid in een modern jasje bij eetcafé De Michel. De Michel staat verder voor ontspannen gemoedelijkheid, heerlijke drankjes en een bord met lekker eten. Simpel op papier, maar dat doet De Michel te weinig eer aan. Toen De Michel in 1954 eigendom werd van de familie Michel is het eetcafé in de loop der jaren veranderd van typische bruine kroeg met tapijtjes op de tafels naar wat het tegenwoordig is: een modern en vooruitstrevend eetcafé waar we nooit de gezellige roots van ons bedrijf vergeten zijn. Jong en oud komt dan ook graag samen bij De Michel om gezamenlijk te genieten van een gezellig drankje. Bij De Michel zitten dan ook altijd wel gasten. Of ze zitten op het zonovergoten terras, waar het bij mooi weer heerlijk toeven is. Zeker met uw Nationale Dinerbon.

Wij voorzien onze gasten graag van een bord heerlijk eten. Onze menukaart is compact, maar eigentijds en toch ook zeker lekker gevarieerd. Met de Nationale Dinerbon kunt u bij ons genieten van lunch, borrel en diner. Voor deze drie aangelegenheden hebben we ook drie aparte kaarten. Wanneer u ook binnenkomt, u kunt lekker ontspannen genieten van heerlijk eten. Ook de bierliefhebber kan zo bij ons aanschuiven, gezien ons ruime assortiment aan verschillende interessante bieren. De Michel is dus eigenlijk gewoon geschikt voor iedereen, waar ze ook zin in hebben.

Neem uw Nationale Dinerbon mee en kom gezellig bij ons binnenwandelen. Wij hopen u binnenkort persoonlijk te kunnen verwelkomen in ons mooie eetcafé!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen