Blauw Eten en Drinken Goirle

Adres
Kloosterstraat 4, 5051RD Goirle
Telefoon
+31 13 590 2276
Nationale Dinerbon Goirle Blauw Eten en Drinken Goirle
Nationale Dinerbon Goirle Blauw Eten en Drinken Goirle

Heeft u nog een Dinercheque en wilt u genieten van heerlijke gerechten in een fijne en ongedwongen sfeer? Dan zit u bij Blauw Eten & Drinken wel goed! Een etentje bij dit restaurant kunt u trouwens ook prima combineren met een mooie wandeling of fietstocht in de omgeving van de Goirle. Kom daarna weer helemaal bij in het gezellige Blauw en geniet van de meest heerlijke gerechten en dranken uit een groot assortiment. Reserveer nu en neem uw Dinerbon mee!

De chef-kok zal zich voor de volle honderd procent inzetten om uw bezoek bij Blauw Eten & Drinken onvergetelijk te maken. U wordt dan ook helemaal verwend door het enthousiaste team, van binnenkomst tot vertrek. In de keuken worden heerlijke gerechten bereid, waardoor u het restaurant sowieso tevreden en voldaan zult verlaten. Op de website kunt u alvast een kijkje nemen op de menukaart en het ruime aanbod van bijzondere culinaire creaties ontdekken. U kunt alle gerechten bestellen met uw Dinerbon. Bij Blauw Eten & Drinken worden de meeste gerechten bereid met verantwoorde biologische producten die met name ingekocht worden bij leveranciers uit eigen streek. Bij Blauw tillen ze zo uw culinaire ervaring naar een hoger niveau. Het bedieningspersoneel doet er bovendien altijd alles aan om aan uw wensen en voorkeuren tegemoet te komen.

Als het weer het toe laat kunt u ook gerust plaatsnemen op het terras van Blauw Eten & Drinken. Geniet van de heerlijke gerechten, de frisse buitenlucht en een gezellig samenzijn. Het team van Blauw Eten & Drinken hoopt u snel te mogen verwelkomen in hun gezellige restaurant. Vergeet daarbij uw Dinercheque niet!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen