Brasserie de Keizer

Adres
Ridderplein 3, 5421CV Gemert
Telefoon
0492-361252
Nationale Dinerbon Gemert Brasserie de Keizer
Nationale Dinerbon Gemert Brasserie de Keizer

Welkom bij Brasserie de Keizer, ook wel de leukste horeca gelegenheid in het centrum van Gemert. Brasserie de keizer is een gezellige brasserie waar u met uw dinerbon het hele jaar door welkom bent voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner met vrienden, familie, of lekker alleen of met zijn tweeën. Omdat de brasserie sfeervol is ingericht in Engelse stijl, voelt u zich bij binnenkomst snel thuis en kunt u in een laagdrempelige setting genieten van het lekkere eten en de tijd die u met uw gezelschap doorbrengt. Brasserie de Keizer bevindt zich aan een mooi plein in het hart van Gemert, het Ridderplein genaamd, en beschikt over een terras dat direct aan dit plein gelegen is. Op dit terras kunt u in de zomer met uw dinercheque plaatsnemen voor het opvangen van vele zonnestralen!

’s Avonds kunt u bij Brasserie de Keizer genieten van het brede aanbod dat u vindt op het a la carte menu. Van vis tot vlees, voor eenieder is er wel wat wils. Zo kunt u met uw dinerbon kiezen voor een gebraden varkenshaas die wordt begeleid door een champignon roomsaus, of voor een kabeljauwfilet met mosterdsaus en een bieslook mousseline. Ook pansotti’s die zijn gevuld met scampi, kreeftensaus en gebakken scampi’s staan op het menu. Zin in een nagerecht? Probeer dan de parfait van mandarijnen met slagroom en aceto stroop of kies voor een assortiment kazen op bord die worden geserveerd met bijpassende garnituur.

Wanneer u met uw dinercheque een leuke culinaire ervaring wilt beleven in het gezellige Gemert dan is Brasserie de Keizer echt de place to be. Twijfel dus niet en ga snel eens langs bij deze gezellig brasserie aan het Ridderplein!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen