Hotel het Witte Paard

Adres
Oude Bredaseweg 15, 4872 AB Etten-Leur
Telefoon
076-5012340
Nationale Dinerbon Etten-Leur Hotel het Witte Paard

Een fijn restaurant om met uw Dinercheque heen te gaan in Etten-Leur is het restaurant van Hotel Het Witte Paard. Het hotel ligt op loopafstand van de markt en het winkelcentrum en in een goede uitvalsbasis voor een fietstocht of voor een dagje uit naar Breda. Ook als u geen hotelgast bent, bent u altijd van harte welkom om binnen te lopen. Neem dan ook gerust uw Dinercheque mee.

Het Witte Paard is zeven dagen per week geopend voor een vullende lunch of uitgebreid diner. De ervaren chefs werken waar ze kunnen met biologische en lokale producten. Ook maken ze graag zo veel mogelijk zelf, waaronder een smakelijke huisgemarineerde zalm die u tijdens de lunch kunt komen proeven met uw Dinercheque. Als het weer een beetje mee zit, kunt u ook lekker op de serene binnenplaats gaan zitten. Op de dinerkaart vindt u een aantal verassende voorgerechten en hoofdgerechten waar een lekker stuk vlees of vis centraal staat. Zo kunt u bijvoorbeeld een gegrilde kogelbiefstuk met een uienspeksaus of een gebakken forel met gebruineerd amandelschaafsel bestellen. Bij Het Witte Paard dineert u in stijl, nu ook met uw Dinercheque! Ze staan ook bekend om een indrukwekkend assortiment aan bijzondere wijnen.

Bij Het Witte Paard worden regelmatig speciale arrangementen georganiseerd. Zo hebben ze iedere eerste woensdag van de maand een ouderendiner voor slechts €10. Dan kan de 55-plusser komen genieten van een smakelijk driegangendiner van de chef. Dit kan uiteraard ook met uw Dinercheque besteld worden. Het Witte Paard hoopt u snel te mogen verwelkomen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen