Restaurant Parkzicht

Adres
Alberdingk Thijmlaan 18, 5615 EB Eindhoven
Telefoon
040 - 211 48 88
Nationale Dinerbon Eindhoven Restaurant Parkzicht
Nationale Dinerbon Eindhoven Restaurant Parkzicht
Nationale Dinerbon Eindhoven Restaurant Parkzicht
Nationale Dinerbon Eindhoven Restaurant Parkzicht

Bent u een liefhebber van de klassieke Franse keuken? Kom dan met uw Dinercheque eten bij Restaurant Parkzicht. Dit sfeervolle restaurant is gevestigd in een monumentaal pand met uitzicht op het Stadswandelpark. Een lunch of diner staat hier dan ook garant voor een unieke ervaring! Restaurant Parkzicht staat voor bourgondisch, gastvrij, vers en smaakvol. Kom dus gezellig binnen lopen of reserveer online. Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen!

Restaurant Parkzicht is zeven dagen per week geopend tussen 7:00 en 23:00. Het enthousiaste team staat voor u klaar om een onvergetelijke middag of avond voor u te verzorgen. Op de dinerkaart vindt u heerlijke traditionele Franse gerechten, die gebaseerd zijn op de beste producten van het seizoen. Proef het zelf met uw Dinercheque. Neem als voorgerecht coquilles, escargots of een taartje van courgette in een beignet van dubbelbock. Als hoofdgerecht kunt u onder andere kiezen voor tournedos, kalfsrib-eye of zeetong. Bent u vegetarisch? Ook dan bent u van harte welkom met uw Dinercheque! Bijzonder is dat ieder gerecht voorzien in van een speciaal wijnadvies. Bij Restaurant Parkzicht beleeft u een feestelijk avondje uit. Gaat u ook naar het Parktheater? Als u op dezelfde dag een voorstelling bezoekt, kunt u in het restaurant dineren met 10% korting.

Ook tijdens de lunch is Restaurant Parkzicht een leuke plek om uw Dinercheque te besteden. U kunt zowel een uitgebreide driegangenlunch bestellen als een lichte salade. Ze hebben ook een aantal heerlijke soepen, waaronder kreeftensoep met verse kreeft. Precies waar u zin in heeft na een stevige herfstwandeling of dagje winkelen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen