Hotel Parkzicht

Adres
Alberdingk Thijmlaan 18, 5615 EB Eindhoven
Telefoon
(0)35 677 7217
Nationale Dinerbon Eindhoven Hotel Parkzicht
Nationale Dinerbon Eindhoven Hotel Parkzicht

U heeft nu met uw dinerbon exclusief de mogelijkheid om Eindhoven culinair te gaan ontdekken. Uw culinaire ontdekkingsreis begint, wellicht onverwacht, in een restaurant dat onderdeel is van een hotel. U kunt nu namelijk met uw dinercheque uitgebreid gaan lunchen of dineren in restaurant Parkzicht, het restaurant van Hampshire Hotel Eindhoven. In dit restaurant bent u welkom met vrienden, collega’s, familie of met wie u ook maar een leuke avond uit eten wilt met uw dinerbon. De sfeer in het restaurant is gezellig en gemoedelijk en het personeel adviseert u graag over de verschillende gerechten en de beste bijpassende wijnen.

De menukaart van restaurant Parkzicht in het Hampshire Hotel Eindhoven is gebaseerd op de Franse keuken. U vindt op het a la carte menu dan ook vele traditionele Franse specialiteiten. De koks zijn zeer gespecialiseerd in deze gerechten van Franse afkomst en bereiden daarom voor u iedere avond weer op eigentijdse wijze de heerlijkste gerechten. Dit doen zijn in een grote, open keuken, waar u altijd welkom bent om een kijkje te komen nemen terwijl uw gerecht wordt bereikt. Verwacht smaakvolle gerechten van verse ingrediënten van het seizoen, waardoor u met een voldaan gevoel aan het einde van de avond weer naar huis gaat.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de culinaire mogelijkheden bij dit restaurant in het Hampshire Hotel Eindhoven? Reserveer dan snel een tafel of breng een spontaan bezoek aan het pand aan de Aberdink Thijmlaan. Vergeet natuurlijk niet om uw dinercheque mee te nemen voor het betalen van de rekening!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen