Grand Cafe Berlage

Adres
Kleine Berg 16, 5611 JV Eindhoven
Telefoon
040 3400036
Nationale Dinerbon Eindhoven Grand Cafe Berlage
Nationale Dinerbon Eindhoven Grand Cafe Berlage
Nationale Dinerbon Eindhoven Grand Cafe Berlage
Nationale Dinerbon Eindhoven Grand Cafe Berlage

Voor horeca in optima forma kunt u met uw Dinerbon terecht bij Grand Café Berlage in Eindhoven. Deze unieke eetgelegenheid is gelegen in het ‘Quartier Latin’ van Eindhoven, De Bergen. Onder buurtbewoners is Grand Café Berlage al geruime tijd een begrip onder een groot en gevarieerd publiek. Ze zijn zelfs ook meerdere malen uitgeroepen tot één van de beste cafés van Brabant! Ruil uw Dinercheque in voor een heerlijke lunch of een aangenaam diner. U kunt zelfs een luxe high tea bestellen. In de lente- en zomermaanden kunt u in de grote terrastuin plaatsnemen. Dit is zeker een aanrader!

Met uw Dinerbon kunt u bij Grand Café Berlage gevarieerd lunchen of dineren. Op de uitgebreide lunchkaart vindt u bijvoorbeeld een aantal overheerlijke uitsmijters. Zo kunt u onder andere een boerenomelet met spek, kaas, ham en champignons of een omelet met biologische geitenkaas, zongedroogde tomaat, lente-ui en rucola bestellen. U kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een van de andere koude of warme lunchmaaltijden. Voor het diner bieden ze u de keus uit een gevarieerde selectie van vis-, vlees- en wildgerechten. De vegetariër kan hier trouwens ook goed terecht met de Dinercheque. Wat dacht u van de Arabische couscoussalade met gegrilde Halloumi, zongedroogde tomaat, munt, peterselie, kaneel en komijn?

Na de heerlijke maaltijd in ruil voor uw Dinercheque is het ook goed toeven in Grand Café Berlage. Er vinden regelmatig optreden van zowel lokale als landelijke artiesten plaats op ons podium. In de weekends bestijgen onze Dj’s het podium om er een gezellig feestje van te maken. Hopelijk tot snel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen