Dzjengis Khan

Adres
Aalsterweg 99A, 5615CC Eindhoven
Telefoon
040 2111349
Nationale Dinerbon Eindhoven Dzjengis Khan
Nationale Dinerbon Eindhoven Dzjengis Khan
Nationale Dinerbon Eindhoven Dzjengis Khan
Nationale Dinerbon Eindhoven Dzjengis Khan

In het leuke Eindhoven aan de Aalsterweg staat Dzjengis Khan. In dit Mongoolse restaurant kunt u nu met uw dinerbon genieten van bijzonderheid, spanning en heerlijk eten. In het restaurant wordt een oude traditie voortgezet. Het begint al bij de naam Dzjengis Khan, dit is afkomstig van een gevreesde krijgsheer van het mysterieuze Mongoolse Rijk. De strijders van deze krijgsheer bereiden hun maaltijden op hun schilden boven grote houtskoolvuren. Deze traditie is dus voortgezet in het prachtige Dzjengis Khan. Het team van het restaurant is zeer vriendelijk en werkt hard om er voor u te zijn. Samen met hen en uw gezelschap beleeft u een top avond!

De grote open keuken zorgt voor een speciale sfeer in het restaurant. U kunt zien hoe uw heerlijke noedel-, vis- of vleesgerecht bereid wordt. Er zijn verschillende menu’s en arrangementen en ook een veelzijdig BBQ menu. Heel veel verrukkelijke keuzes voor uw dinercheque! Neem uw kinderen, uw partner of uw ouders mee om heerlijk te smullen van alle bijzondere gerechten van Dzjengis Khan. De gezonde en eerste klas ingrediënten zorgen ervoor dat u weg smelt bij het eten van uw gerecht! Het is voor Dzjengis Khan belangrijk dat u niet alleen lekker eet, maar ook dat uw gerecht van hoge kwaliteit is. Zij zullen er daarom ook alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen. Als u tevreden bent dan is Dzjengis Khan dat ook!

Kom gerust eens langs op de dag die u wilt, want het restaurant is 7 dagen per week geopend van 17:00 uur tot 23:00 uur. Pak dus snel uw dinercheque of dinerbon en ga genieten bij Dzjengis Khan!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen