De Gaper

Adres
Wilhelminaplein 5, 5611HE Eindhoven
Telefoon
040 246 7770
Nationale Dinerbon Eindhoven De Gaper
Nationale Dinerbon Eindhoven De Gaper

Wanneer u er aan denkt uw dinercheque te besteden in het pittoreske Eindhoven, denk dan zeker ook eens aan Proeflokaal – Eetkamer de Gaper. In dit gezellige Café – Restaurant dat wordt gerund door de enthousiaste Jan Joost de Jong en Sjoerd Bannier, wordt u altijd gastvrij verwelkomd. Daarvan getuigd de vermelding die de heren met hun Café – Restaurant hebben gekregen van de Misset Café Top 100, die de attentheid van de gastheren en de aandacht die zijn altijd geven aan alle gasten van het etablissement benadrukken.  Deze goede service, in combinatie met de prachtige historische locatie van het Café – Restaurant, maakt een bezoek aan de Gaper echt een must voor elke Brabander én voor iedereen uit de rest van Nederland wanneer zij Eindhoven een dag of weekend bezoeken met hun dinercheque.

In het Restaurantgedeelte van De Gaper kunt u genieten van gevarieerde visgerechten, vleesgerechten en vegetarische verassingen. Omdat de chef het liefste kookt met dagverse producten die dat seizoen op hun allerbest zijn, wisselt de kaart bijna elke twee weken wel een keer. Zo hoeft u nooit twee keer hetzelfde te eten wanneer u Proeflokaal – Eetkamer de Gaper bezoekt. Enkele specialiteiten blijven wel op de kaart staan gedurende een langere periode, met name enkele gerechten die typisch zijn voor de streek.

Bent u op zoek naar een avond Brabantse gezelligheid, goed bier, goed eten en goed gezelschap, kom dan een bezoek brengen aan Proeflokaal – Eetkamer de Gaper in Eindhoven en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen