Winkk

Adres
Hoge Ham 124, 5104 JK Dongen
Telefoon
0162 - 386777
Nationale Dinerbon Dongen Winkk
Nationale Dinerbon Dongen Winkk
Nationale Dinerbon Dongen Winkk
Nationale Dinerbon Dongen Winkk

Woont u werkt u in de buurt van Dongen? Dan is het aan te raden om uw Dinerbon te besteden bij Restaurant Winkk. Dit sfeervolle restaurant is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum, waardoor u kunt eten in een bijzondere klassieke ambiance. Neem plaats in het restaurant of op het fijne terras en laat u in de watten leggen door het vriendelijke personeel. Gastvrijheid staat bij Restaurant Winkk altijd centraal! Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

In de middag kunt u bij Restaurant Winkk terecht voor een lunch. Bestel iets van de veelzijdige lunchkaart zoals een goed gevulde bouillabaisse, een mediterrane salade met seranoham of gewoon een broodje met filet americain. Het is zelfs mogelijk om een vijfgangenlunch te bestellen! Ook in de avond is uw Dinerbon goed besteed. De menukaart wordt regelmatig aangepast aan de heerlijke verse producten die er in het seizoen verkrijgbaar zijn. Zo wordt u telkens weer opnieuw verrast! Op de vindt u heerlijke gerechten zoals tournedos, gegrilde varkenslende, op de huid gebakken kabeljauwfilet en pompoencurry. Kunt u geen keuze maken tussen alle lekkernijen? Ga dan in ruil voor uw Dinercheque onbeperkt ‘Winken’. Dan kunt u allemaal kleine porties bestellen en delen met uw tafelgenoten. Dit zorgt gegarandeerd voor een geslaagd en gezellig diner!

Als u een liefhebber bent van bijzondere desserts, bent u bij Restaurant Winkk ook aan het goede adres. Zo kunt u bijvoorbeeld een huisgemaakte witte chocolademousse met een espuma van passievrucht en zwarte bes-ijs bestellen. Dat wordt smullen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen