Vita Verde

Adres
M. Prinsenstraat 1, 5211LN Den Bosch
Telefoon
073 7600150
Nationale Dinerbon Den Bosch Vita Verde
Nationale Dinerbon Den Bosch Vita Verde
Nationale Dinerbon Den Bosch Vita Verde

Wilt u genieten van de échte Italiaanse keuken in ruil voor uw Dinerbon? Kom dan eens langs bij restaurant Vita Verde in het hart van Den Bosch. Eigenaar Floris droomde al vroeg van een eigen Italiaans restaurant, waar Nederlanders kennis kunnen maken met de pure eenvoud en smaken van de Italiaanse keuken. Als u hier komt eten waant u zich op een druk stadsplein in Calabria! Het team van Vita Verde werkt alleen met verse en onbewerkte producten, die veelal geïmporteerd zijn uit Italië. Zo smaken alle gerechten zoals de Italianen het hebben bedoeld. Neem de proef op de som en probeer het uit in ruil voor uw Dinercheque!

De geïmporteerde ingrediënten worden aangevuld met producten van fair trade en lokale producenten. Zo bestellen ze de verse groenten zoveel mogelijk bij een regionale leverancier die uit Italië afkomstig is. Hij weet hoe de groenten moeten smaken en waar het restaurant behoefte aan heeft. De gerechten van Vita Verde zijn dus niet alleen heel erg lekker, maar ook een bewuste keuze. De pizza’s worden bijvoorbeeld nooit onnodig overgoten met extra kaas, olie of room. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Pizza Dama Bianca met mozzarella, garnalen, crème en rucola in ruil voor uw Dinerbon? Of is de Pizza Vincenzo met olijven, rode ui en pikante salami meer iets voor u?

Een Italiaans restaurant is natuurlijk niet compleet zonder een mooi aanbod aan bijpassende Italiaanse wijnen. Vita Verde heeft dan ook een uitgebreide wijnkaart, waarbij iedere wijn voorzien is van een smaakomschrijving. Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen