Restaurant Pilkington's

Adres
Torenstraat 5, 5211 KK Den Bosch
Telefoon
(0)73 612 29 23
Nationale Dinerbon Den Bosch Restaurant Pilkington's
Nationale Dinerbon Den Bosch Restaurant Pilkington's

Midden in het hart van Den Bosch, in de schaduw van de Sint Janskathraal, is Restaurant Pilkington’s gevestigd in een oud klooster.  In ruil voor uw Dinercheque kunt u hier genieten van een echte Engelse High Tea, High Wine, lunch of diner. Restaurant Pilkington’s ademt de nostalgische sfeer en gezelligheid van de Engelse country. Bovendien kunt u bij mooi weer plaats nemen in de prachtige binnentuin van het restaurant. Kom weer helemaal tot rust tijdens een etentje met uw Dinerbon!

Bij Restaurant Pilkington’s serveren ze de echte Engelse High Tea zoals de beste Engelse restaurants deze serveren. Zo’n gezellige High Tea is extra leuk in combinatie met een stedentripje in het historische Den Bosch! Bovendien kunt u dit leuke arrangement ook met de Dinercheque bestellen.  De High Tea bestaat uit een heerlijke variëteit aan huisgemaakt zoete taarten en hartige hapjes. Bij Pilkington’s hebben ze de lekkerste apple crumble van Den Bosch! Wilt u eens iets nieuws proberen? Ga dan voor de High Wine met een lekker glas wijn, twee lichte soepjes en salade, gevolgd door warme pies en zoete taartjes. Proef het lekkerste van de Engelse keuken, met een eigentijdse twist. U kunt ook bij Restaurant Pilkington’s terecht voor een heerlijk diner. Onder de á la carte gerechten vindt u onder andere fish & chips en sirloin steak. Proef de pure producten, direct geïmporteerd uit Engeland!

Alle gerechten van Restaurant Pilkington’s zijn geschoeid op de klassieke Engelse leest met een knipoog naar de vroegere koloniën. De kruiden en specerijen uit deze landen hebben de Engelse keuken namelijk zeer sterk beïnvloed. Ervaar de unieke smaakcombinaties met uw Dinerbon!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen