Rancho Bravo

Adres
Orthenstraat 53, 5211 SV Den Bosch
Telefoon
073-6130167
Nationale Dinerbon Den Bosch Rancho Bravo
Nationale Dinerbon Den Bosch Rancho Bravo

Duitsland mag dan van Argentinië hebben gewonnen op het wereldkampioenschap voetbal. Maar het wereldkampioenschap vlees bereiden is niet eens een wedstrijd meer. Deze prijs gaat zonder enige weerstand direct naar Argentinië. Het is geen wonder daarom dat er over de hele wereld Argentijnse grill huizen zijn. De spareribs uit dit Zuid Amerikaanse paradijs zijn bijna net zo mooi als de Argentijnse vrouwen maar smaken een stuk beter.

Ook Nederland kon de allure van het Argentijnse vlees niet weerstaan. En daarmee wordt niet Koning Willem Alexander bedoeld. Het gaat hier om de Argentijnse grill restaurants. Rancho Bravo, in Den Bosch, is één van deze restaurants. En misschien wel één van de beste. Kom deze smaak invasie proeven. Het zal een ervaring zijn die u niet wilt missen. Zij accepteren ook uw Dinercheque.

Met speciaal vlees, een authentieke sfeer en de persoonlijke en professionele bediening kan uw avond niet meer stuk gaan.  

Het vlees is speciaal geïmporteerd door de eigenaar. De kwaliteit is in al die jaren hetzelfde gebleven en zal ook nooit minder worden. Rancho Bravo doet op geen enkele manier concessies aan de kwaliteit van zijn producten. Mede hierdoor is er een grote schare vaste klanten ontstaan. Het prachtige moderne restaurant met Argentijnse accenten zorgen voor een comfortabele setting waarin u van dit heerlijke eten kunt genieten.

En dan te bedenken dat u dit restaurant cadeau kan doen. Met de Dinercheque natuurlijk. Wees dus snel en ga langs in Den Bosch en

 test de mythe van Rancho Bravo zelf. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen